E fa'afefea ona fa'agaioiina le palasitika tui e gaosia ai oloa palasitika?

Talu ai ona o tagata soifua ua ulufale atu i le sosaiete alamanuia, o le gaosiga o ituaiga uma o oloa ua aveesea ai galuega tusilima, otometi gaosiga o masini ua lauiloa i soo se ituaiga o olaga, ma o le gaosiga o oloa palasitika e leai se tuusaunoaga, i aso nei, oloa palasitika fa'agaioia e masini tui tui, e pei o atigi o meafale eseese ma oloa fa'akomepiuta e masani ai o tatou olaga i aso faisoo o lo'o fa'agasolo etui tui.E fa'afefea ona fa'agaioiina se oloa palasitika atoatoa i totonu o le masini tui tui?

   1. Fa'avevela ma preplasticization

O le sikulima o loʻo faʻauluina e le faiga o le taʻavale, o mea mai le hopper agai i luma, faʻapipiʻiina, i totonu o le paʻu i fafo atu o le faʻavevela, o le sikulima ma le paelo o le sele, feteʻenaʻiga i lalo o le faʻafefiloi o mea, o mea e faasolosolo malie lava ona liusuavai, i le ulu o le. paelo ua faaputuputuina se aofaiga patino o palasitika liusuavai, i lalo o le mamafa o le liusuavai, le faasolosolo malie i tua.O le mamao o le solomuli e faʻalagolago i le aofaʻi e manaʻomia mo le tui e tasi e le masini mita e fetuutuunai, pe a oʻo i le maualuga o le tui faʻatulagaina, e taofi le faʻailoga ma solomuli.

    2. Oomi ma loka

O le masini faʻapipiʻi e tuleia ai le ipu faʻapipiʻi ma le vaega feaveaʻi o le faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le paʻu movable plate e tapuni ma lokaina le faʻafefe ma le vaega faʻafefeteina o le paʻu i luga o le movable mold plate e faʻamautinoa ai e lava le malosi o le pipii e mafai ona tuʻuina atu e loka ai le. limu i le taimi o le liuina.

    3. Fa'agasolo i luma ole vaega tui

A maeʻa le tapunia o le limu, o le nofoa tui atoa e tuleia ma faʻagasolo i luma ina ia fetaui lelei le tui faʻapipiʻi ma le tatalaina o le sprue autu o le limu.

    4. Injection ma le faʻamalosi-uʻuina

A maeʻa le faʻapipiʻiina o le paʻu ma le pusi e fetaui lelei ma le faʻafefe, o le tui hydraulic cylinder e ulufale atu i le suauʻu maualuga maualuga ma tulei le sikulima agai i luma e faʻatatau i le paelo e tui ai le liusuavai o loʻo faʻaputuina i le ulu o le paelo i totonu o le lua o le limu ma lava le mamafa, lea e mafua ai ona fa'aitiitia le voluma palasitika ona o le fa'aitiitia o le vevela.Ina ia faʻamautinoa le mafiafia, saʻo saʻo ma mea faʻainisinia o vaega palasitika, e manaʻomia le faʻamautinoaina o se faʻamalosi faapitoa i luga o le liusuavai i totonu o le gaʻo e toe faʻatumu ai mea.

    5. La'u uta mamafa

A fa'a'aisa le liusuavai i le faitoto'a fa'ameamea, e mafai ona tu'u le mamafa.

    6. Fa'apipi'i masini tui

I se tulaga masani, pe a maeʻa le laʻuina o le uta, e mafai e le sikulima ona sui ma solomuli e faʻamaeʻa ai le isi faʻatumu ma le faʻapipiʻiina.

   7. Tatala le limu ma aveese vaega palasitika

A maeʻa ona faʻamalieina ma faʻapipiʻi vaega palasitika o loʻo i totonu o le pusa palasitika, o le masini faʻapipiʻi e tatala ai le faʻailoga ma tulei ese vaega palasitika i totonu o le limu.

Talu mai lena taimi, o se oloa palasitika atoatoa ua manatu ua maeʻa, o le mea moni, o le tele o vaega palasitika o le a manaʻomia ona mulimulitaʻia e le suauʻu suauʻu, silk-screening, vevela vevela, togitogia leisa ma isi faiga fesoasoani, ona faʻapotopotoina lea ma isi oloa, ma mulimuli ane fausia se oloa atoatoa a'o le'i fa'ai'u i lima o tagata fa'atau.


Taimi meli: Sep-14-2022

Feso'ota'i

Aumai se Alaga
Afai ei ai sau faila ata tusi 3D / 2D e mafai ona maua mo la matou faʻamatalaga, faʻamolemole lafo saʻo ile imeli.
Maua fa'afouga imeli

Auina mai lau savali ia i matou: